RU  UA
ГлавнаяО заболеванииДиетаКонсультацияРецептыФорумБлогиНовостиМастерклассФКУ АкадемияКонтакты
2010-07-12

Постанова КМУ Про виділення коштів для забезпечення продуктами лікувального харчування дітей, хворих на фенілкетонурію

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 12 липня 2010 р. N 594
Київ

Про виділення коштів для забезпечення продуктами лікувального харчування дітей, хворих на фенілкетонурію

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Виділити Міністерству охорони здоров'я 4000 тис. гривень для здійснення невідкладних заходів із забезпечення продуктами лікувального харчування дітей, хворих на фенілкетонурію.

Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

2. Установити, що:

закупівля продуктів лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію, здійснюється Міністерством охорони здоров'я за процедурою закупівлі в одного учасника за погодженням з Міністерством економіки в установленому порядку;

розподіл продуктів лікувального харчування між Міністерством охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, головними управліннями (управліннями) охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій та закладами охорони здоров'я, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я, здійснюється Міністерством охорони здоров'я відповідно до заявок, поданих зазначеними органами та закладами охорони здоров'я.

3. Міністерству охорони здоров'я:

затвердити у дводенний строк за погодженням з Міністерством економіки і Міністерством фінансів перелік витрат на невідкладні заходи із забезпечення продуктами лікувального харчування дітей, хворих на фенілкетонурію;

подати до 1 грудня 2010 р. Міністерству економіки, Міністерству фінансів і Державному казначейству звіт про використання коштів, виділених згідно з цією постановою.

Прем'єр-міністр України  М. АЗАРОВ