RU  UA
ГлавнаяО заболеванииДиетаКонсультацияРецептыФорумБлогиНовостиМастерклассФКУ АкадемияКонтакты
2015-05-21

Фотовиставка в Сумах 26 травня

УВАГА! подію перенесено! з 19 травня на 26 травня.

26 травня 2015 року о 14:00 в Сумській обласній науковій бібліотеці відбудеться фото-виставка "Рідкісне право жити", що яскраво висвітлює життя хворих на орфанні (рідкісні) захворювання. Виставка, організована Українським фондом "Здоровя" та Громадською спілкою "Орфанні захворювання України" пройде в Сумах в рамках всеукраїнського туру "Рідкісне право жити".

Участь візьмуть: Тетяна Кулеша, Голова Ради ГС "Орфанні захворювання України", Володимир Дудка, народний депутат України VII скликання, голова Українського фонду "Здоров*я", представники пацієнтських громадських організацій, Міністерства охорони здоровя, Сумської ОДА.
Адреса: вул.Героїв Сталінграду, 10

Під час відкриття фото-виставки слово матимуть:
- Тетяна Кулеша, Голова Ради ГС "Орфанні захворювання України"
- Володимир Дудка, народний депутат України VII скликання, голова Українського фонду "Здоров*я"
- представники пацієнтських громадських організацій (муковісцидоз, легенева гіпертензія, фенілкетонурія та інші нозології)
- представник департаменту МОЗ
- представники Сумської ОДА,

Чекаємо всіх бажаючих для діалогу представників влади, пацієнтів та лікарів, благодійні та громадські організації, меценатів та спонсорів!
Чекаємо журналістів для розголосу події в медіа, просимо всіх допомоги в висвітленні події та поширенні події!
Впродовж виставки буде розміщено в холі біліотеки банери та інформаційні плакати й буклети, буде транслюватися презентація діяльності Громадської спілки за допомогою проектору.

Акредитація медіа + 38 093 044 10 81 Анастасія.

Sumi.png