RU  UA
ГлавнаяО заболеванииДиетаКонсультацияРецептыФорумБлогиНовостиМастерклассФКУ АкадемияКонтакты
2015-09-08

АНОНС:Фотовиставка в Вінниці 10.09.15

vin.png

Анонс

10 вересня 2015 року о 12.00 в м.Вінниця, в приміщенні ресторану "Поділля", конференц-зала № 2 вул. Пушкіна, 4, відбудеться відкриття фотовиставки "Рідкісне право жити".

В рамках виставки відбудеться відкритий з владою та громадськістю, а також з лікарями, фотовиставка присвячена життю та проблемам орфанних хворих в Україні.

На фото виставку запрошено всіх орфанних пацієнтів регіону Вінниця та область, всіх лікарів та представників місцевої влади, меценатів та представників громадських організацій.

Організатори заходу: Громадська спілка "Орфанні захворювання України", Український фонд «Здоров’я”, представники регіональних пацієнтських організацій порід кісним хворобам, представники Вінницької обласної Державної Адміністрації та Департаменту Охорони здоров'я Вінницької області.

Спікери заходу:
Під час відкриття фото виставки будуть звертатися до присутніх зі словом:
• Володимир Дудка, автор Закону про рідкісні хвороби, Народний депутат України VII скликання;
• Тетяна Кулеша, Голова Ради ГС "Орфанні захворювання України
• представники пацієнтських орфанних ГО
• представники Вінницького департаменту охорони здоров'я
• представники Вінницької ОДА

Мета заходу висвітлення життя та проблем недофінансування та відсутності можливості лікування у орфанних пацієнтів в Україні, поспілкуватися з лікарями та пацієнтами, привернути увагу до існування у суспільстві такої категорії населення, як люди з рідкісними хворобами.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до нашого заходу!

Акредитація для преси: +38 093 044 10 81 Анастасія