RU  UA
ГлавнаяО заболеванииДиетаКонсультацияРецептыФорумБлогиНовостиМастерклассФКУ АкадемияКонтакты
2011-10-03

Приказ 631 МОЗ о закупке и рапределении тест-систем

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 3 жовтня 2011 року N 631

Про затвердження розподілу тест-наборів для скринінгу новонароджених на фенілкетонурію та вроджений гіпотиреоз, закуплених у 2011 році в централізованому порядку за кошти державного бюджету

На виконання Загальнодержавної програми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини", з метою раціонального і цільового використання тест-наборів для скринінгу новонароджених на фенілкетонурію та вроджений гіпотиреоз, закуплених за кошти Державного бюджету України у 2011 році за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", відповідно до протоколу засідання Комітету з конкурсних торгів МОЗ України від 25.08.2011 N 41 наказую:

1. Затвердити Розподіл тест-наборів реактивів для скринінгу новонароджених на фенілкетонурію та вроджений гіпотиреоз, закуплених в централізованому порядку за кошти Державного бюджету у 2011 році за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" (далі - тест-набори), що додається.

2. Контрольно-ревізійному відділу забезпечити спільно з Департаментом охорони материнства, дитинства та санаторного забезпечення організацію контролю за цільовим використанням тест-наборів в регіонах.

3. Управлінню бухгалтерського обліку забезпечити перерахування коштів за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" на рахунок постачальника відповідно до умов договору.

Полный текст: http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/MOZ14301.html